Tala Fou

Le Fa'aaliga lona 134 o Saina e Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu (Canton Fair)

acdvb (1)
acdvb (2)

O le 134thFa'aaliga Fa'aulufale ma Fa'atau Atu a Saina(Fa'aaliga Canton)

Fale No.:17.1 E16-E17

Fa'aopoopo: Saina Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu i fafo,Guangzhou,Saina

Aso: 10/31-11/4, 2023

Mea autu: RC Drone, RC Car, RC vaʻa

Fusi uo tuai ma lulu lima ma uo fou.O Oketopa 23, na faia ai le 134th Canton Fair i le Pazhou International Convention and Exhibition Center i Guangzhou.

O tagata fa'atau ma fa'aaliga mai le lalolagi atoa na toe feiloa'i ma fa'amumuina le tu'inanau o Pazhou Autumn ma felafolafoaiga mafanafana.O foliga o lanu eseese ua tumu i laufofoga fiafia, ma o gagana a atunuu eseese ua tuufaatasia i se musika i totonu o le faapaologa.

Talu mai le amataga o le faʻaaliga, o loʻo tumau pea le maualuga o tagata asiasi i le fale o Helicute, ma o loʻo i ai le tele o tagata e o mai e asiasi ma feutagai i le fale faʻaaliga.O oloa maualuga ma auaunaga faʻapolofesa ua mafai ai e Helicute ona maua le faʻaaloalogia ma le faʻafetai mai faʻaaliga o le lalolagi!

Mai le alu i fafo i le alu i fafo i le lalolagi, e maua e Helicute avanoa uma, faʻaleleia atili le lelei ma faʻatamaoaigaina vaega, ma taumafai e tuʻuina atu i tagata faʻatau i le lalolagi le maualuga o drones, ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona lagona le fiafia o le lele, sitaili fana ma fana i latou lava.

Fa'atalitali e va'ai oe i le isi fa'aaliga!

SCVDFB (3)
SCVDFB (2)
SCVDFB (1)

Taimi meli: Mati-28-2024