Tala Fou

O le a auai Helicute i le 133rd China Import and Export Fair(Canton Fair)

Aso: Aperila 23rd-27th,2023

Fale No.: Hall 2.1, B37

Mea autu: RC drone, RC taʻavale, RC vaʻa

acvdvb (5)
acvdvb (4)
acvdvb (3)
acvdvb (2)
acvdvb (1)

O lo'o i lalo le tala fou o lenei fa'aaliga:

O lo'o fa'aauau pea le tautua a le Canton Fair i sootaga a le BRI

Ole fa'alavelave tele tau fefa'ataua'iga a le atunu'u ose fa'ata'ita'iga lea ole fa'ata'ita'iga fou a Saina ole atina'e felagolagomai fa'ava-o-malo

O le 133rd China Import and Export Fair o loʻo faʻaauau, lea e taʻua o Canton Fair, o loʻo faʻaauau pea ona faia se sao i le faʻalauiloaina o le maualuga o le atinaʻeina o Belt and Road Initiative.

O le tele o fefa'ataua'iga o fefa'ataua'iga a le atunu'u o se fa'ata'ita'iga lea o le fa'ata'ita'iga fou a Saina o le atina'eina felagolagomai fa'avaomalo.O loʻo avea foʻi ma faʻavae mo Saina ma BRI-e aofia ai itulagi e faʻamalosia ai fefaʻatauaiga ma le tuputupu aʻe masani, o le tala lea a le komiti faʻatulagaina o le faʻaaliga.

I lenei sauniga Canton Fair, o fa'asologa o oloa o lo'o fa'aalia, e aofia ai le tele o mea fou ma fou.E ala i le fa'aogaina o le fa'atauga, e tele atina'e na su'esu'e atili maketi a atunu'u ma itulagi o le BRI, ma maua ai fa'amanuiaga manuia.

Zhangzhou Tan Trading ua auai i le lata i le 40 sauniga o Canton Fair.Na taʻua e Wu Chunxiu, le pule o pisinisi a le kamupani, ua fausia e Tan lana lava fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga a le BRI ona o le saʻo, aemaise lava le faʻafetai i lona atinaʻe i luga o le initaneti ma le initaneti i tausaga talu ai nei.

“Ua fesoasoani le Canton Fair ia i matou e fausia sootaga ma le matou vaega muamua o tagata faatau mai fafo.I le taimi nei, o le tele o tagata faʻatau tele a le kamupani ua faʻafeiloaʻi e ala i le faʻaaliga.O paaga i Sigapoa, Meleisia, Myanmar ma isi atunuu e fesoʻotaʻi ma le BRI ua latou saofagā i le sili atu ma le afa o poloaiga a le kamupani, "o le tala lea a Wu.

O paaga a le kamupani ua aofia ai le 146 atunuu ma itulagi, 70 pasene o loʻo aʻafia i le BRI.

"Ua tuʻuina atu e Canton Fair le taʻaloga atoatoa i lana matafaioi o se faʻavae mo le faʻalauiloaina o le tatalaina, faʻatagaina pisinisi e vave faʻavae fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma paaga mai fafo," o le tala lea a Wu.

O Cao Kunyan, le pule o pisinisi a Sichuan Mangzhuli Technology, fai mai ua siitia le tupe maua a le kamupani i le 300 pasene e ala i le auai i le faaaliga.

I le 2021, na feiloai ai le kamupani ma se tagata Sigapoa i le maketi ma sainia se poloaiga tele i le 2022 ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma tuusao.

"Talu mai le auai i le Canton Fair i le 2017, ua matou faʻaputuina le tele o tagata faʻatau punaoa, ma ua faʻateleina a matou tupe maua mai lea tausaga i lea tausaga.O le tele o tagata faʻatau mai maketi e fesoʻotaʻi ma le BRI ua o mai i Sichuan e talanoa ma matou e uiga i le galulue faʻapisinisi, ”o le tala lea a Cao.

I le feagai ai ma le fa'asologa o fefa'ataua'iga i luga o tuaoi, o le Canton Fair e fesoasoani i atina'e e su'e ni pa'aga i fafo e ala i luga ole initaneti ma le tu'ufa'atasia tu'ufa'atasia, ma atia'e le lautele o maketi e feso'ota'i ma le BRI, o lana fa'aopoopo mai lea.

Na taʻua e Li Kongling, o le pule o le Yangjiang Shibazi Kitchenware Manufacturing: “Ua uma ona matou faia ni taimi muamua ma tagata faatau i Meleisia, Filipaina ma isi atunuu ma itulagi e feiloai i Canton Fair.”

“Matou te tulimatai atu i le faia o talanoaga patino ma a matou uo tuai ma faia foi nisi uo fou i le faaaliga,” o le tala lea a Li.

Ua fa'aalia e le kamupani le 500 ituaiga o oloa na atia'e mo maketi e fa'atatau i le BRI i le fa'aaliga.Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a le mea tau fefaʻatauaʻiga, o poloaiga mai atunuu ma itulagi o le BRI o loʻo maua nei le 30 pasene o le aofaʻi a le kamupani.

“Ua tele aogā ua maua e kamupani mai le faiga o fefa'ataua'iga eseese o fefa'ataua'iga, ma o le 'fa'atauina o oloa i le lalolagi atoa ma le fa'atau atu o oloa i le lalolagi atoa' ua avea ma se tasi o vala iloga o le Canton Fair," o le tala lea a Li.

I lenei sauniga Canton Fair, o le aofaʻi o 508 atinaʻe mai 40 atunuu ma itulagi na auai i 12 faʻaaliga faʻapolofesa o le faʻaaliga.O i latou, 73 pasene o lo'o a'afia i le BRI.

O le faʻaaliga faʻaaliga a le faʻauluuluga a Turki ma sili atu nai lo le 80 atinaʻe faʻapitonuʻu ua oʻo i se faʻamaumauga maualuga, faʻatasi ai ma le upega tafaʻilagi e tusa ma le 2,000 sikuea mita.


Taimi meli: Mati-28-2024